Haber

Fenerbahçe taraftarı Vedat Salman’a arabasıyla saldırdı

FENERBAHÇE – İstanbulspor maçı sonrası Fenerbahçe Ülker Stadı önünde aracıyla seyir halindeyken taraftarların saldırısına uğrayan Vedat Salman, yaşadıklarını anlattı.

Süper Lig’in 31. haftasında, Fenerbahçe ile İstanbulspor’un 3-3 berabere kaldığı gece maçın sona erdiği akşam Fenerbahçe Ülker Stadı önünde arkadaşıyla birlikte seyrederken taraftarların saldırısına uğrayan Vedat Salman, “Biz berabere kaldık. iş çıkışı arkadaşımla sahile gittik.Birkaç saat sahilde oturduktan sonra döndük. “Trafik olmayan bir yerden eve gitmek istedik o yüzden stadın önündeki yolu kullandık” dedi.

“MAÇ OLDUĞUNU BİLE ANLAMADIM”

Sahada taraftar kalabalığı gördüğünü söyleyen Salman, “Maç olduğundan haberim bile yoktu. Ellerinde likör şişeleriyle dolaşan bir grup camımıza yaklaşarak yumruk attı, ben de bağırarak tepki verdim ve biz de ayrıldık. sözlü olarak tartıştı. Ardından otomobilin cam çerçevesini söktüler.”

“SORUMLUSU TARAFTARLAR OLMADAN..”

Saldırının ardından otomobilinde 80 bin liranın kaybolduğunu belirten Salman, “Hassas taraftarlar etrafta olmasaydı ne olurdu bilmiyorum. Ağzımız kan içindeyken önümde ki araba açıldı. kaldırdı, çevredeki taraftarlar saldırganlara tepki gösterdi. Şikayetçiyim ve darp raporu aldım, mahkeme sürecini takip edeceğim.” dedi.

selim-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu